Frida skriver lite igen

Hej igen!
Varför inte vara in här och skriva lite?
Just för tillfället har vi en massa massa ny snö i ssjö som har yrt omkring överallt.
 
Denise & Sanna skulle t.ex gå ner till Maximus för någon dag sen och gick ju den vägen vi alltid går. Problemet var att den inte plogas så dom fick pulsa runt i snön. Och på vissa ställen hade det tydligen varit ännu djupare med snö. Och när dom var klara i stallet gick dom såklart samma väg tillbaka. Två brudar som slår ihop sina "smarta" huvuden! ;)
 
Fast det gick inte så mycket bättre för mig & sanna igår när vi var ute och gick med en spänd Maximus och en.. ja som vanligt cool lugn Crim. Först och främst fick jag & Crim pulsa genom snö som hade blåst upp till höga vallar när vi gick till paddocken och longerade en liten stund. Sen när vi var ute på promenad allihopa skulle vi över ett dike ut på en åker och diket var djupare än vad sanna räknat med så hon fösvann lite hastigt :P Maximus var allt annat än lugn och avslappnad när han blev longerad på åkern. Ville bara springa massor!
 
Sen mötte vi en lös hund på vägen hem när vi hade Kingen med oss. Men Crim och jag tog hand om den lösa hunden (duktiga Crimpan) och Sanna fick vänta ett tag innan hon kunde gå efter oss. Ägaren kom och hämtade hunden ganska snabbt iaf :)
 
 
En bild på Crim när jag bad honom gå ut på en åker utan mig och han "drunknade" i diket. Snön gick så pass högt upp att hans huvud låg emot det. Och vad gör han då? "Äh, det här var ju ganska mysigt - jag lägger mig nog här. Vi tar en paus allihopa eller?" Så söt :P
 
Ja nu ska jag inte tjåla nå mer, haha - det blev ju ganska långt :P
 
"För varje minut du klagar förlorar du 60 sekunder av glädje."
 
/Frida